Palvelumme

Tehokkaat digitaalisen median ratkaisut mainontaan ja markkinointiin.
Taatusti edulliseen hintaan! Ota rohkeasti yhteyttä.

Kotisivut

Meiltä saat hyvännäköiset, mobiiliystävälliset kotisivut ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Uudet sivustot, päivitykset tai räätälöidyt sovellukset – kaikki onnistuu.

Hakukoneoptimointi

Hyvätkin kotisivut toimivat tyhjäkäynnillä elleivät asiakkaat löydä niitä hakukoneiden avulla. Hakukoneoptimoinnin avulla parannat sivujen löydettävyyttä ja saat sivuista parhaan hyödyn irti.

ylläpito

Me huolehdimme, että sivusto sijaitsee palvelimella, joka on sekä toimintavarma että tietoturvallinen. Rekisteröimme puolestanne myös tarvittavat verkko-osoitteet ja luomme tarvittavat sähköpostiosoitteet.

digimarkkinointi

Nykymaailmassa tehokkain tapa parantaa myyntiä on panostaa digitaaliseen markkinointiin. Meiltä Google Ads ja Facebook mainoskampanjat joko räätälöitynä tai helppona pakettiratkaisuna – nopeaa, tehokasta ja vaivatonta.

sovelluskehitys

Tarvitsetko jotain erityisesti tiettyyn tarpeeseen räätälöityä mobiilisovellusta tai toiminnallisuutta kotisivuillesi? Voimme kehittää myös uniikkeja ja tapauskohtaisia ratkaisuja sovelluskehityksen avulla joko verkkoon tai mobiililaitteisiin.

kotisivut yrityksille

suunnittelu ja toteutus

Kaikki kotisivuprojektimme toteuteaan yksilöllisesti ja räätälöidysti sekä yhteistyössä tilaajayrityksen kanssa. Näin varmistetaan, että lopputuloksena saadaan yrityksen itsensä näköiset ja tunnistettavat kotisivut. Näin lisätään yrityksen tunnettavuutta ja vahvistetaan sen brändiä asiakkaan silmissä.

Sisällönhallintaan wordpress

Rakennamme kotisivut WordPress sisällönhallintajärjestelmän päälle. WordPress tällä hetkellä maailman suosituin ja käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Se perustuu avoimen lähdekoodiin, joka takaa, että kehitystyö jatkuu vahvana. WordPress on myöskin tietoturvallinen ratkaisu, jota päivitetään tiheällä tahdilla.

Näyttävä ulkoasu ja laadukas sisältö

Pelkkä näyttävä ulkoasu ei yksistään vielä riitä vaan hyvät kotisivut vaativat myös laadukasta sisältöä. Tarvittaessa tuotamme sivuille sisältötekstejä ja huolehdimme korkealaatuisen kuva- ja videomateriaalin hankinnasta. Laadukas sisältö ja korkealaatuiset kuvat toimivat parhaiten, kun kotisivujen tarkoituksena on toimia yrityksen markkinoinnin tukena.

Hakukoneoptimointi

Parantaa kotisivujen sijoituksia hakukoneiden hakutuloksissa

Kaikkien toteuttamiemme kotisivujen suunnittelussa otetaan ulkoasun lisäksi huomioon myös sivujen hakukonenäkyvyys. Hyvännäköiset ja houkuttelevatkaan sivut eivät tuo lisäarvoa yritykselle elleivät asiakkaat löydä sivuja. Hakukoneoptimointi takaa, että sivut löytyvät helposti juuri oikeilla hakusanoilla ja -lauseilla hakukoneiden hakutuloksissa.

Avainsanakartoitus

Hakukoneoptimoinnin kannalta on erittäin tärkeää selvittää löydettävyyden kannalta tärkeimmät hakusanat ja -lauseet. Yrityksen nimellä sivut, kuin sivut yleensä löytyvät hyvin, mutta asiakas etsiikin verkosta usein asioita palveluiden tai tuotteiden nimillä.

hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimoinnin lisäksi voidaan tarvittaessa hakukonenäkyvyyttä lisätä hakukonemarkkinoinnin avulla. Tällä tarkoitetaan verkossa näytettäviä maksettuja mainoksia. Hakukonemarkkinointi on tehokas ja oikein toteutettuna edullinen markkinointikeino.

Ylläpito ja hallinta

Jokainen sivusto tarvitsee palvelintilan

Kotisivut tarvitsevat aina tallennustilan palvelimella, jossa sivuston sisältämät tiedostot ja tietokanta säilytetään. Tällaista palvelinta kutsutaan webhotelliksi. Kauttamme saat palvelintilan edullisesti toimintavarmalta ja luotettavalta, kotimaiselta verkkopalvelimelta.

Tietokanta sisältyy jo valmiiksi edulliseen hintaan

Tarjoamme webhotellipalvelun kautta reilusti kotisivutilaa. Tämän lisäksi palvelun hintaan sisältyy useimpien kotisivuratkaisujen vaatima tietokantapalvelin. Meillä et maksa turhia lisämaksuja välttämättömistä palveluista.

Sähköpostiosoitteet samaan hintaan

Ylläpitopalveluumme kuuluu myös mahdollisuus luoda rajoittamattoman määrän kotisivujen domainosoitteen mukaisia sähköpostiosoitteita. Sähköposteja voit lukea ja kirjoittaa joko palveluun kuuluvan webmailin kautta tai halutessasi omalla sähköpostiohjelmallasi (esim. Outlook).

digitaalinen markkinointi

Digimarkkinoinnin välineet

Digitaalinen mainonta on tällä hetkellä helpoin ja tehokkain tapa herättää asiakkaiden mielenkiinto ja parantaa näkyvyyttä verkossa. Oikein toteutettu digitaalinen mainoskampanja verkossa ja erilaisissa sosiaalisen median kanavissa tuo tuloksia nopeasti ja tehokkaasti.

Sosiaalinen media

Kätevä ja kustannustehokas tapa digitaalisen markkinointikampanjan toteutukseen on hyödyntää erilaisten sosiaalisen median kanavien omia mainosohjelmia. Suosituimmat ovat Google Ads ja Facebook mainokset. Räätälöidään yhteistyössä toimiva mainoskampanja, jonka teho, kustannustehokkuus ja kohdennettavuus on huippuluokkaa.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnissa tuotetaan – kohderyhmä mielessä pitäen – sisältöä, joka houkuttelee, informoi ja sitouttaa kohderymää sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan ongelmia, näkemään uusia mahdollisuuksia tai inspiroitumaan. Sisältömarkkinoinnin tarkoitus on siis tuottaa sisältöä, joka kerää kiinnostusta ja tuo kävijöitä sivuille. Tällainen sisältö voi olla tekstiä, kuvia, videoita tai käytännössä ihan mitä vaan. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten Teidän yrityksenne voisi hyödyntää sisältömarkkinointia mainonnassaan.

Sovelluskehitys

räätälöityjä ratkaisuja verkkoon tai mobiililaitteisiin

Joskus perinteiset ratkaisut eivät vaan yksinkertaisesti riitä vaan tarvitaan jotain erityista ja uniikkia. Tällaisia tilanteita varten meillä on olemassa sovelluskehityspalvelumme. Sovelluskehitys mahdollistaa tietyn, tarkkaan rajatun ratkaisun koodaamisen käsityönä silloin, kun valmista ratkaisua ei ole olemassa. Sovelluskehitys mahdollistaa esimerkiksi monimutkaisten lomakkeiden lähetykseen ja tietojen käsittelyyn liittyvät ratkaisut tai vaikkapa räätälöidyn mobiilisovelluksen toteuttamisen.

tarjouslaskurit

Joskus kotisivujen kautta saattaa olla tarpeen lähettää ja vastaanottaa vaikkapa monimutkaisia tarjouksia, joiden laskenta, ulkoasun muokkaus ja välittäminen edelleen asiakkaalle tulisi suorittaa automaattisesti verkkopalvelimella. Tällaiseen tilanteeseen sovelluskehitys on oivallinen ratkaisu.

Raportointi sähköisesti

Raporttien kirjaaminen käsin ja kirjattujen lomakkeiden arkistointi voi joskus olla erittäin hankalaa ja monimutkaista. Juuri yrityksenne tarpeiden mukaisen raportin täyttäminen älypuhelimen mobiilisovelluksen avulla nopeuttaa raporttien kirjaamista ja helpottaa arkistointia. Täytettyjen raporttien arkistointi palvelimella ja lähetys vaikkapa sähköpostiin voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan automatisoidusti.

Miksi raju media

edulliset hinnat

Meillä ei pidetä turhaan ilmaa hinnoissa. Edulliset hinnat ja korkealaatuiset ratkaisut takaavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Älä maksa turhasta vaan valitse kotisivujen toteuttajaksi Raju Media.

vuosien kokemus

Olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia digimedian ratkaisuja yrityksille jo vuodesta 2006. Olemme toteuttaneet sivuja niin yrityksille, ammatinharjoittajille, yhdistyksille, kuin yksityishenkilöillekin

helppoa ja mutkatonta

Projektit toteutetaan ”avaimet käteen” periaatteella, joten toteutamme sivustot alusta loppuun ja huolehdimme tämän lisäksi mm. webhotellista ja verkkotunnuksen varaamisesta.

Lähetä sähköpostia: info@rajumedia.fi tai soita: 041 4377 911

Pyydä ilmainen tarjous kotisivuista, hakukoneoptimoinnista tai digimarkkinointi projektista

Tarvitsetko uudet kotisivut, päivityksiä jo olemassa oleville sivuille, hakukoneoptimointia tai digitaalisen markkinointikampanjan toteuttajaa? Raju Media auttaa – helposti, nopeasti ja edullisesti! Kysy lisää tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella.

5 + 9 =