Hakukoneoptimointi

Paranna sivujen näkyvyyttä ja löydettävyyttä

Hakukoneoptimointi tuo enemmän kävijöitä sivuillesi

Hakukoneoptimointi varmistaa, että sivut löytyvät hyvin internetin hakukoneiden – kuten Googlen – avulla. Hakukoneoptimoinnin avulla voidaan parantaa kotisivujen sijoituksia hakukoneiden hakutuloksissa

Kaikkien toteuttamiemme kotisivujen suunnittelussa otetaan ulkoasun lisäksi huomioon myös sivujen hakukonenäkyvyys. Hyvännäköiset ja houkuttelevatkaan sivut eivät tuo lisäarvoa yritykselle elleivät asiakkaat löydä sivuja. Hakukoneoptimointi takaa, että sivut löytyvät helposti juuri oikeilla hakusanoilla ja -lauseilla hakukoneiden hakutuloksissa.

 Hakukoneoptimointia voidaan suorittaa myös jo olemassa olevien sivujen hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Hakukoneoptimointi teknisesti

Hakukonenäkyvyys pitää ottaa huomioon kotisivujen teknisessä toteutuksessa. Tärkeimmät hakusanat ja -lauseet oikeissa paikoissa ja teknisesti oikein toteutettuna parantaa kyseisen sivun sijoitusta hakutuloksissa, kun kävijä hakee tietoa hakukoneiden avulla.

Avainsanakartoitus

Hakukoneoptimoinnin kannalta on erittäin tärkeää selvittää löydettävyyden kannalta tärkeimmät hakusanat ja -lauseet. Yrityksen nimellä sivut kuin sivut yleensä löytyvät hyvin, mutta asiakas etsiikin verkosta usein asioita palveluiden tai tuotteiden nimillä.

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimoinnin lisäksi voidaan tarvittaessa hakukonenäkyvyyttä lisätä hakukonemarkkinoinnin avulla. Tällä tarkoitetaan verkossa näytettäviä maksettuja mainoksia. Hakukonemarkkinointi on tehokas, tarkasti kohdennettava ja oikein toteutettuna edullinen markkinointikeino.

 

Ota rohkeasti yhteyttä

Mikäli heräsi kysymyksiä niin kerromme mielellämme lisää!

12 + 4 =

Logo Raju Media - Porvoo

Dalgårdintie 94, 06830 PORVOO
www.rajumedia.fi