Kotisivut yritykselle

Nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti

Suunnittelemme ja toteutamme responsiivisia, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä verkkosivustoja.

Kaikki kotisivuprojektimme toteuteaan yksilöllisesti ja räätälöidysti sekä yhteistyössä tilaajayrityksen kanssa. Näin varmistetaan, että lopputuloksena saadaan yrityksen itsensä näköiset ja tunnistettavat kotisivut. Näin lisätään yrityksen tunnettavuutta ja vahvistetaan sen brändiä asiakkaan silmissä.

Rakennamme kotisivut WordPress sisällönhallintajärjestelmän päälle. WordPress tällä hetkellä maailman suosituin ja käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Se perustuu avoimen lähdekoodiin, joka takaa, että kehitystyö jatkuu vahvana. WordPress on myöskin tietoturvallinen ratkaisu, jota päivitetään tiheällä tahdilla.

Pelkkä näyttävä ulkoasu ei yksistään vielä riitä vaan hyvät kotisivut vaativat myös laadukasta sisältöä. Tarvittaessa tuotamme sivuille sisältötekstejä ja huolehdimme korkealaatuisen kuva- ja videomateriaalin hankinnasta. Laadukas sisältö ja korkealaatuiset kuvat toimivat parhaiten, kun kotisivujen tarkoituksena on toimia yrityksen markkinoinnin tukena

Edulliset hinnat

Meillä ei pidetä turhaan ilmaa hinnoissa. Edulliset hinnat ja korkealaatuiset ratkaisut takaavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Älä maksa turhasta vaan valitse kotisivujen toteuttajaksi Raju Media.

Vuosien kokemus

Olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia digimedian ratkaisuja yrityksille jo vuodesta 2006. Olemme valmistaneet kotisivuja niin yrityksille, ammatinharjoittajille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin.

Responsiiviset kotisivut

Meiltä saat aina responsiiviset kotisivut. Responsiivisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että sivut toimivat hyvin myös silloin, kun sivuja katsellaan mobiililaitteilla (kännykät ja tabletit). Responsiiviset kotisivut toimivat hyvin ja näyttävät hyvältä niin pöytäkoneen kuin älypuhelimen näytölläkin.

Ota rohkeasti yhteyttä

Mikäli heräsi kysymyksiä niin kerromme mielellämme lisää!

6 + 4 =

Logo Raju Media - Porvoo

Dalgårdintie 94, 06830 PORVOO
www.rajumedia.fi